În lumea construcțiilor, igrasia reprezintă o problemă persistentă care poate afecta negativ structura clădirilor și calitatea vieții locuitorilor. Cu o experiență vastă și soluții inovatoare, S.C. REXIMACO S.R.L. se remarcă ca lider în domeniul tratării igrasiei. Acest articol explorează soluțiile avansate oferite de REXIMACO S.R.L., concentrându-se pe portofoliul lor de servicii și produse de înaltă calitate.

Despre REXIMACO S.R.L.

Fondată în 1992 cu capital integral românesc, REXIMACO S.R.L. a devenit un nume de încredere în industria construcțiilor. Obiectul lor de activitate se axează pe tratarea igrasiei în diverse tipuri de construcții, de la cele hidrotehnice la cele cu destinație de locuit. Cu o echipă dedicată și o abordare orientată către inovație, REXIMACO S.R.L. și-a extins constant gama de servicii pentru a răspunde nevoilor complexe ale clienților.

Portofoliu de Servicii REXIMACO S.R.L.

1. Studii de Umiditate pentru Clădiri Vechi

Pentru a diagnostica corect problema igrasiei, REXIMACO S.R.L. oferă studii detaliate de umiditate pentru clădirile vechi cu ziduri din cărămidă, piatră, etc. Aceste studii reprezintă baza pentru elaborarea unor soluții personalizate și eficiente.

2. Impermeabilizare și Hidroizolare Infrastructuri

Lucrările de impermeabilizare și hidroizolare a infrastructurilor din beton și cărămidă sunt servicii esențiale oferite de REXIMACO S.R.L. Prin aplicarea tehnologiei moderne, firma reușește să protejeze construcțiile împotriva apelor freatice sau a celor contaminate chimic.

3. Aditivarea Betonului pentru Impermeabilizare

Un alt serviciu oferit de REXIMACO S.R.L. este aditivarea betonului pentru a îmbunătăți proprietățile sale de impermeabilizare. Această abordare asigură o barieră puternică împotriva igrasiei și contribuie la prelungirea duratei de viață a structurilor de beton.

4. Etanșare Rosturi și Structuri Îngropate

Firma oferă soluții avansate pentru etanșarea rosturilor de turnare și rosturilor de dilatație în sistem elastic, precum și pentru etanșarea structurilor îngropate din beton supuse la presiune hidrostatică.

5. Combaterea Igrasiei la Ziduri de Cărămidă, Piatră, Paiantă, etc.

Prin promovarea produsului FREEZTEQ, REXIMACO S.R.L. a adus un aport semnificativ la combaterea igrasiei în construcțiile cu ziduri de cărămidă, piatră sau paiantă. Această inovație a avut un impact pozitiv în restaurarea unor monumente istorice și a clădirilor cu importanță arhitectonică.

6. Aplicații Poliuretanice pentru Terase, Balcoane, Aticuri, etc.

REXIMACO S.R.L. oferă aplicații poliuretanice pentru diverse suprafețe precum terase, balcoane și aticuri. Aceste soluții asigură o protecție eficientă împotriva igrasiei și contribuie la prelungirea durabilității suprafețelor exterioare.

Diagnoză Corectă, Soluții Personalizate

Faptul că REXIMACO S.R.L. oferă nu doar servicii, ci și asistență tehnică și consultanță profesională face diferența în abordarea lor. Echipa de specialiști se implică în diagnosticarea corectă a problemelor, oferind soluții personalizate care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Produsul FREEZTEQ: Inovație în Tratarea Igrasiei

Un punct de referință în portofoliul REXIMACO S.R.L. este produsul FREEZTEQ. Această tehnologie inovatoare se bazează pe hidrofobizarea porilor mortarelor și a zidăriei, eliminând umiditatea preferențială a elementelor zidurilor față de apă. Cu o durată de viață de peste 25 de ani, FREEZTEQ a avut un impact semnificativ în domeniul tratarei igrasiei și a fost aplicat cu succes în proiecte din România încă din 1997.

Protecție Seismică și Impact Ecologic Redus

Într-o țară cu risc seismic, REXIMACO S.R.L. acordă o atenție deosebită protecției structurilor. Soluțiile lor nu compromit rezistența clădirilor și sunt adaptate normelor de construcție și seismice din România. De asemenea, firma este conștientă de impactul asupra mediului, promovând soluții cu impact ecologic redus.

Asistență Tehnică și Consultanță Profesională

Cu o echipă de specialiști bine pregătiți, REXIMACO S.R.L. oferă nu doar produse și servicii, ci și asistență tehnică în fiecare etapă a proiectului. Implicarea lor în instruirea personalului din domeniul chimiei materialelor de construcție evidențiază angajamentul față de calitate și expertiză.

Concluzie: Protejarea Patrimoniului cu REXIMACO S.R.L.

S.C. REXIMACO S.R.L. s-a impus ca lider în tratarea igrasiei în România, oferind soluții avansate și durabile pentru diverse tipuri de construcții. Cu un portofoliu diversificat, produse de încredere și o echipă dedicată, REXIMACO S.R.L. continuă să contribuie la protejarea patrimoniului istoric și arhitectonic al României.

Dacă vă confruntați cu probleme de igrasie sau umiditate în clădirea dvs., nu ezitați să contactați specialiștii de la S.C. REXIMACO S.R.L. pentru soluții eficiente și personalizate. Puteți lua legătura cu echipa lor la:

Adresa: Str. STOICA LUDESCU, Nr.40, Sector 1 Bucuresti, Romania

Telefon: 40212226313 / 40212225961

Email: office@reximaco.ro

Luni-Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM

Protejarea patrimoniului și asigurarea unui mediu locuibil și sigur reprezintă angajamentul continuu al S.C. REXIMACO S.R.L., consolidându-și poziția ca partener de încredere în domeniul tratarei igrasiei în România.