În lumea construcțiilor moderne, impermeabilizarea betonului reprezintă o etapă esențială pentru asigurarea durabilității și protejării infrastructurilor împotriva efectelor nocive ale apei și a altor agenți externi. S.C. REXIMACO S.R.L., cu o experiență bogată începând din 1992 și un capital integral românesc, a devenit un nume de încredere în domeniul impermeabilizărilor, oferind soluții inovatoare și eficiente.

Despre REXIMACO S.R.L.

Fondată în 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. a luat naștere cu capital integral românesc și s-a dedicat inițial ecranării și hidroizolării infrastructurilor din beton armat, utilizând o tehnologie proprie. O evoluție semnificativă a avut loc în 1995, când compania a devenit distribuitor unic pentru România a produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX. Această decizie a marcat un pas important către implementarea tehnologiilor moderne de tratare a elementelor de construcție vechi sau noi, având în vedere provocările din lucrările hidrotehnice și miniere.

Diversificarea Serviciilor pentru Protecție Durabilă

Odată cu diminuarea investițiilor în anumite domenii de activitate, REXIMACO S.R.L. și-a adaptat oferta pentru a acoperi nevoile variate ale clienților. Astfel, gama extinsă de servicii include studii de umiditate pentru clădiri vechi cu ziduri din cărămidă, piatră etc., lucrări de impermeabilizare și hidroizolare pentru infrastructuri din beton și cărămidă, aditivarea betonului pentru impermeabilizare, etanșarea rosturilor de turnare și rosturilor de dilatație, combaterea igrasiei, precum și aplicații poliuretanice pentru diverse suprafețe.

Produse de Impermeabilizare – O Alegere Înțeleaptă

În ceea ce privește produsele pentru infiltrări și impermeabilizare, există două categorii principale, fiecare cu avantaje și dezavantaje distincte.

Membrane Bituminoase sau Polimerice – O Abordare Tradițională

Acestea sunt cele mai răspândite materiale, cu membrane bituminoase găsindu-se în toate magazinele de profil. Constructorii familiarizați cu acestea consideră că inspecția vizuală este suficientă. Fiind aplicate prin lipire de suport, pot prezenta o oarecare flexibilitate în cazul apariției fisurilor în elemente expuse la contact cu pământul. Cu toate acestea, evoluția tehnologiilor de aplicare nu este întotdeauna luată în seamă, iar deficiențele pot apărea rapid. Durata lor de viață este limitată la aproximativ 15 ani, iar reparațiile necesită adesea refacerea întregii hidroizolații.

Produse de Impermeabilizare Beton cu Cristalizare – Inovație pentru Protecție Durabilă

O altă categorie de produse oferite de REXIMACO S.R.L. sunt cele de impermeabilizare beton care reacționează cu suportul de beton prin cristalizare, precum cele de la XYPEX. Acestea aduc o abordare inovatoare, cu avantaje semnificative:

  • Durată de viață extinsă: Produsele XYPEX oferă o durabilitate remarcabilă, cu un tratament unic în viața unei structuri.
  • Rezistență la fisuri: În cazul apariției fisurilor, produsele XYPEX opresc infiltrațiile prin cristalizare, cu condiția să nu depășească o deschidere de 0,4 mm.
  • Reparare locală: Eventualele infiltrații care pot apărea în timp ca urmare a fisurării elementelor din beton se pot trata local, minimizând intervenția și protejând finisajele existente.

Selectarea Celei Mai Potrivite Soluții pentru Nevoile Dvs.

Din gama variată de produse de impermeabilizare beton oferite de XYPEX, alegerea celei mai potrivite soluții poate fi crucială pentru succesul proiectului dvs. Consultați unul dintre inginerii noștri specializați pentru a obține recomandări personalizate, ținând cont de eficiență maximă și costul cel mai scăzut.

Consultare Specializată în Cazul Infiltrațiilor

În situația apariției infiltrațiilor la o construcție terminată, consultarea unui specialist este esențială. Echipa de experți de la REXIMACO S.R.L. este pregătită să ofere soluții personalizate și să analizeze fiecare situație în parte. Este important de subliniat că o astfel de intervenție nu aduce deranj semnificativ, iar adresa companiei este:

Adresa: Str. STOICA LUDESCU, Nr.40, Sector 1 Bucuresti, Romania

Telefon: 40212226313 / 40212225961

Email: office@reximaco.ro

Orar de lucru: Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM

Concluzie: Protejarea Structurilor Prin Soluții Inovatoare

S.C. REXIMACO S.R.L. reprezintă un partener de încredere pentru toți cei care își doresc soluții de impermeabilizare durabile și eficiente. Cu o istorie solidă și o echipă dedicată de profesioniști, compania și-a consolidat poziția în piața construcțiilor, oferind tehnologii inovatoare și consultanță specializată. Pentru protejarea durabilă a structurilor împotriva infiltrațiilor și degradării, soluțiile oferite de REXIMACO S.R.L. sunt cu siguranță demne de luat în considerare.