Cu trecerea timpului, impermeabilizarea betonului a devenit esențială pentru a proteja structurile de construcții împotriva deteriorării cauzate de apă și substanțe chimice. În această evoluție, S.C. REXIMACO S.R.L. a devenit un nume de referință în domeniul impermeabilizării betonului din România. Cu o experiență vastă și expertiză în soluții de impermeabilizare, această companie cu capital integral românesc oferă tehnologii moderne și produse de încredere pentru a face față celor mai mari provocări.

Inovație în Impermeabilizare

Fondată în 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. a fost mereu la vârful inovației în ceea ce privește impermeabilizarea betonului. Domeniul său de activitate acoperă atât construcțiile vechi, cu ziduri de cărămidă sau piatră, cât și cele noi, din beton sau cărămidă. Oferă soluții la scară largă pentru impermeabilizarea împotriva apelor freatice, a substanțelor chimice agresive și chiar a produselor petroliere.

Parteneriat cu XYPEX

Un moment semnificativ în istoria companiei a fost semnarea unui parteneriat unic în 1995 cu XYPEX, liderul global în producția de produse de impermeabilizare prin cristalizare. De atunci, S.C. REXIMACO S.R.L. a devenit distribuitorul exclusiv al produselor XYPEX în România, ceea ce adaugă o notă de prestigiu serviciilor sale. Tehnologia de cristalizare XYPEX oferă o soluție inovatoare, bazată pe reacții chimice, care pătrunde în profunzime în beton și îl face impermeabil.

Gama de Servicii Diversificată

Compania oferă o gamă variată de servicii pentru impermeabilizarea betonului:

  1. Studii de Umiditate: Realizăm analize precise pentru a evalua nivelul de umiditate din structurile de beton, identificând astfel problemele potențiale.
  2. Lucrări de Impermeabilizare-Hidroizolare: Cu experiența noastră vastă, oferim soluții personalizate de impermeabilizare pentru construcții de orice tip, indiferent de dimensiune.
  3. Aditivarea Betonului: Utilizăm aditivi speciali pentru a face betonul rezistent la apă înainte de turnarea lui, pentru protecție încă de la început.
  4. Etanșare Rosturi și Structuri Îngropate: Asigurăm etanșarea perfectă a rosturilor de dilatație și a structurilor îngropate, pentru protecție totală.
  5. Combaterea Igrasiei: Ridicăm bariere eficiente împotriva igrasiei pentru a proteja structurile din cărămidă, piatră sau beton.
  6. Aplicații Poliuretanice: Aplicăm soluții poliuretanice de înaltă calitate pentru terase, balcoane și aticuri, asigurând o protecție durabilă.

Produse de Încredere

În plus față de servicii, S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă completă de produse de impermeabilizare, inclusiv Xypex Concentrate, Xypex Modified, Xypex Patch’n Plug, Xypex Admix C-1000 NF, Xypex ADMIX C-1000, Xypex Bio-San, Hydrobent și Hyperseal Expert – 150. Aceste produse, testate și aprobate, sunt utilizate pe scară largă în proiectele de impermeabilizare din întreaga țară.

Contactați S.C. REXIMACO S.R.L.

Firma se află pe strada Stoica Ludescu, nr. 40, și poate fi contactată la numărul de telefon 0212225961 sau prin email la office@reximaco.ro. Programul de lucru este de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00.

Cu o echipă de specialiști cu experiență și tehnologii de vârf, S.C. REXIMACO S.R.L. reprezintă alegerea ideală pentru impermeabilizarea betonului în România. Cu soluții inovatoare și produse de încredere, vă ajutăm să protejați investițiile în construcții pentru viitorul durabil.