În universul construcțiilor și al întreținerii structurilor, calitatea și durabilitatea sunt esențiale. Aici intră în scenă S.C. REXIMACO S.R.L., o companie cu o experiență solidă în domeniul impermeabilizării și hidroizolării, cu un accent deosebit pe combaterea igrasiei la betonul armat. Cu o istorie care se întinde pe parcursul a trei decenii, REXIMACO a devenit sinonimă cu excelența și soluții inovatoare pentru protejarea structurilor împotriva apei și a altor agenți de degradare.

O Istorie Bogată

Fondată în anul 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. a luat naștere cu o viziune clară: de a dezvolta tehnologii de impermeabilizare și hidroizolare care să răspundă nevoilor complexe ale industriei construcțiilor. Cu trecerea anilor, echipa REXIMACO a depus eforturi considerabile pentru a-și dezvolta propriile tehnologii, adaptate pentru a asigura protecția împotriva apelor subterane sau a agenților chimici, inclusiv produsele petroliere. Această devotare față de cercetare și dezvoltare a poziționat compania ca un lider în industrie.

Un moment cheie din istoria REXIMACO a fost în 1995, când a devenit distribuitorul unic pentru România al produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX. Această colaborare a consolidat expertiza lor și a adus o nouă dimensiune de inovație în arsenalul lor de soluții.

Expertiza în Impermeabilizare și Hidroizolare

Principalul obiect al activității REXIMACO este impermeabilizarea și hidroizolarea structurilor din beton armat, cu un accent special pe protejarea împotriva apelor freatice și a agenților chimici. Compania oferă o gamă variată de servicii, fiecare adaptată la nevoile specifice ale clienților lor. Printre serviciile oferite se numără:

1. Studii de Umiditate pentru Clădiri Vechi: Cu o echipă de experți în domeniu, REXIMACO evaluează și soluționează problemele de umiditate din clădiri vechi, inclusiv cele cu zidărie din cărămidă sau piatră.

2. Lucrări de Impermeabilizare și Hidroizolare: Cu tehnologia proprie și produse de înaltă calitate, REXIMACO oferă servicii de impermeabilizare care protejează structurile din beton și cărămidă împotriva infiltrării apei.

3. Aditivarea Betonului pentru Impermeabilizare: Cu produse specializate, REXIMACO îmbunătățește rezistența betonului la apă și substanțe chimice.

4. Etanșarea Rosturilor de Turnare și Rosturilor de Dilatație: Compania oferă soluții de etanșare eficiente pentru rosturile de turnare și rosturile de dilatație, prevenind infiltrarea apei.

5. Etanșarea Structurilor Îngropate din Beton: Pentru a face față presiunii hidrostatice, REXIMACO oferă soluții de etanșare pentru structurile îngropate.

6. Combaterea Igrasiei: REXIMACO a devenit expertă în combaterea igrasiei, protejând astfel zidurile de cărămidă, piatra și alte tipuri de construcții de efectele dăunătoare ale umezelii.

7. Aplicații Poliuretanice: Cu aplicații specializate de poliuretan, firma asigură izolarea durabilă a teraselor, balcoanelor și a altor suprafețe expuse la factori de mediu.

Proiecte Remarcabile

REXIMACO se poate mândri cu un portofoliu impresionant de proiecte reușite. Printre acestea se numără „Residence 21,” „Veranda Mall,” „Centrul Logistic Renault,” „Magazinul de Mobila IKEA – Theodor Pallady,” „Complex Birouri Landmark,” „Residence Politehnica,” „Imobil Birouri și Servicii Lake View,” „Biserica Mănăstirii Popauti,” „Facultatea de Chimie Polizu,” și multe altele. Aceste proiecte sunt dovezi ale experienței și calității serviciilor oferite de REXIMACO.

Produse de Vârf

Pentru a susține serviciile lor de impermeabilizare și hidroizolare, REXIMACO oferă o gamă completă de produse de calitate superioară, inclusiv produse XYPEX, care au o durabilitate de peste 25 de ani. De asemenea, compania pune la dispoziție produse pentru etanșarea rosturilor de turnare (HYDROBENT) și produse pentru etanșarea rosturilor de dilatație (HYPERSEAL EXPERT-150).

Contact și Informații Utile

Pentru a discuta proiectul dvs. sau pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de REXIMACO, vă puteți adresa companiei la adresa Str. Stoica Ludescu Nr. 40, București. Ei sunt disponibili și la numărul de telefon 0212225961 și prin adresa de email: office@reximaco.ro.

Programul de lucru al companiei este de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 18.00. De asemenea, puteți utiliza formularul de contact disponibil pe site-ul oficial al firmei pentru a solicita mai multe informații sau pentru a stabili o întâlnire: Formular de Contact.

S.C. REXIMACO S.R.L. a demonstrat de-a lungul anilor că este un partener de încredere pentru proiectele de construcție și întreținere a clădirilor. Cu o abordare inovatoare și o echipă de experți dedicați, această companie este pregătită să vă ajute să protejați și să prelungiți durata de viață a structurilor dvs. din beton armat.