Cu o experiență vastă în domeniul impermeabilizării, S.C. REXIMACO S.R.L. se situează în fruntea industriei, oferind soluții de protecție durabilă pentru structurile din beton. Ne specializăm în asigurarea durabilității și rezistenței pe termen lung a construcțiilor.

Tehnologie Avansată de Impermeabilizare

Din 1992, am dezvoltat o tehnologie proprie pentru impermeabilizarea betonului. Cu mândrie, suntem distribuitorul unic pentru România al produselor XYPEX începând cu 1995. Această tehnologie inovatoare se bazează pe procese chimice care transformă betonul într-o barieră impenetrabilă împotriva apei și a factorilor corozivi.

Soluții Personalizate pentru Orice Proiect

Serviciile noastre de impermeabilizare sunt adaptate specificităților fiecărui proiect. Indiferent dacă este vorba de renovarea clădirilor istorice cu ziduri din cărămidă sau de protejarea infrastructurilor moderne din beton, echipa noastră de specialiști oferă soluții personalizate și eficiente.

Aditivăm betonul pentru a-i crește rezistența la infiltrarea apei și oferim servicii de etanșare a rosturilor de turnare și a rosturilor de dilatație pentru a preveni pătrunderea umidității. De asemenea, putem proteja structurile din beton care sunt expuse presiunii hidrostatice.

Portofoliu de Proiecte Remarcabile

S.C. REXIMACO S.R.L. a contribuit la numeroase proiecte de succes, de la ansambluri rezidențiale și centre comerciale până la facilități logistice și instituții de învățământ. Exemple notabile includ „Residence 21,” „Veranda Mall,” „Centrul Logistic Renault” și multe altele.

Produse de Încredere

Pe lângă serviciile noastre de impermeabilizare, oferim o gamă variată de produse de înaltă calitate, inclusiv cele de la XYPEX, FREEZTEQ, produse pentru etanșarea rosturilor de turnare și de dilatație.

Contactați-ne

Pentru soluții personalizate de impermeabilizare și pentru a colabora cu specialiști în domeniu, vă rugăm să ne contactați la:

  • Adresă: Str. Stoica Ludescu Nr. 40, București
  • Număr de telefon: 0212225961
  • Adresă de email: office@reximaco.ro
  • Program de lucru: Luni – Vineri, 9:00 – 18:00
  • Formular de contact: Disponibil aici

Cu S.C. REXIMACO S.R.L., aveți siguranța că investițiile dumneavoastră în construcții sunt protejate și că durabilitatea acestora va fi asigurată pe termen lung. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastră și pentru a beneficia de serviciile de înaltă calitate oferite de experții noștri.