Cu peste trei decenii de experiență în industria hidroizolării, Reximaco este partenerul de încredere pe care îl căutați pentru a vă proteja subsolul împotriva umidității și infiltrărilor de apă. Suntem specializați în ecranarea și hidroizolarea infrastructurilor din beton armat, cu tehnologii de vârf și produse de încredere.

De ce să alegeți Reximaco pentru hidroizolarea subsolului dumneavoastră?

  1. Experiență și cunoștințe solide: Cu o prezență pe piață începând cu anul 1992, ne mândrim cu abilitatea noastră de a rezolva problemele de igrasie și infiltrare a apei. Suntem experți în domeniul hidroizolării, iar portofoliul nostru impresionant include lucrări la clădiri istorice și de importanță arhitectonică.
  2. Produse de încredere: Suntem distribuitorul unic al produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX în România, oferindu-vă o soluție de vârf pentru hidroizolarea subsolului. Aceste produse de înaltă calitate asigură o protecție durabilă împotriva infiltrărilor de apă.
  3. Soluții personalizate: Nu există o abordare unică pentru toate situațiile. Echipa noastră de experți va analiza nevoile specifice ale subsolului dumneavoastră și va dezvolta soluții personalizate pentru a preveni infiltrările de apă și umiditatea.
  4. Tehnologie de ultimă oră: Utilizăm tehnologii moderne și materiale avansate pentru a asigura hidroizolarea perfectă a subsolului dumneavoastră. Suntem în permanență la curent cu ultimele inovații în domeniu.
  5. Restaurarea și protecția patrimoniului cultural: Prin promovarea produsului nostru FREEZTEQ, am contribuit la restaurarea monumentelor istorice și a clădirilor de importanță arhitectonică. Alegând Reximaco, susțineți și protejați valoroasele activuri culturale ale României.

Alegeți Reximaco pentru hidroizolarea subsolului dumneavoastră și aveți încredere că veți beneficia de o soluție profesională, de durată, care vă protejează investiția și valorizează proprietatea dumneavoastră.

Date de contact:

  • Adresă: Strada Stoica Ludescu, nr. 40, Sector 1, București
  • Numere de telefon: 021 2226 313 / 021 2225 961
  • Adresă de email: office@reximaco.ro
  • Site web: reximaco.ro
  • Program de lucru: Luni – Vineri: 9:00 – 18:00

Contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și să începem împreună procesul de hidroizolare a subsolului, punând astfel apa la locul ei!