În lumea construcțiilor, una dintre provocările majore cu care se confruntă inginerii și constructorii este impermeabilizarea betonului. Infiltrările de apă pot deteriora grav structurile, afectând durabilitatea și siguranța acestora. În acest context, tehnologiile moderne de impermeabilizare au devenit din ce în ce mai importante pentru protejarea infrastructurilor împotriva daunelor cauzate de apă.

S.C. REXIMACO S.R.L.: Pionieri în Impermeabilizarea Betonului

Înființată în anul 1992, cu capital integral românesc, S.C. REXIMACO S.R.L. a fost printre primele companii care au introdus tehnologii avansate de impermeabilizare în România. De la începuturile sale, compania și-a concentrat eforturile pe dezvoltarea și implementarea unor soluții inovatoare pentru protejarea structurilor din beton împotriva infiltrărilor de apă.

Evoluția Tehnologiilor de Impermeabilizare

În decursul anilor, tehnologiile de impermeabilizare au cunoscut o evoluție semnificativă. În trecut, membranele bituminoase sau polimerice erau cele mai răspândite soluții, însă acestea prezentau dezavantaje precum sensibilitatea la apariția fisurilor și necesitatea unei protecții suplimentare împotriva acțiunii directe a pământului.

Cu toate acestea, odată cu apariția produselor de impermeabilizare beton care reacționează cu suportul de beton, cum ar fi cele dezvoltate de XYPEX, s-au deschis noi orizonturi în domeniul impermeabilizării. Aceste produse oferă o serie de avantaje, printre care durabilitatea ridicată, capacitatea de a reacționa și sigila fisurile din beton, și aplicabilitatea pe suport ud sau direct în beton proaspăt.

Servicii Specializate pentru Protejarea Structurilor

S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă variată de servicii specializate în impermeabilizare, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Printre acestea se numără:

  1. Studii de Umiditate: Pentru clădirile vechi cu ziduri din cărămidă, piatră etc., compania efectuează studii detaliate pentru identificarea problemelor de umiditate și propunerea soluțiilor adecvate.
  2. Lucrări de Impermeabilizare și Hidroizolare: Utilizând tehnologii moderne și produse de calitate superioară, S.C. REXIMACO S.R.L. realizează lucrări de impermeabilizare și hidroizolare pentru infrastructuri din beton și cărămidă, asigurând protecția împotriva infiltrărilor de apă.
  3. Aditivarea Betonului: Pentru a spori rezistența la apă a betonului, compania oferă servicii de aditivare a betonului, utilizând produse avansate și tehnologii de ultimă generație.
  4. Etanșarea Rosturilor și a Structurilor Îngropate: S.C. REXIMACO S.R.L. efectuează lucrări de etanșare a rosturilor de turnare și a structurilor îngropate din beton, protejându-le împotriva presiunii hidrostatice și a infiltrărilor de apă.
  5. Combaterea Igrasiei: Pentru zidurile afectate de igrasie, compania oferă soluții eficiente de combatere a umidității, contribuind la protejarea și conservarea patrimoniului arhitectonic și cultural.
  6. Aplicații Poliuretanice: Pentru terase, balcoane, aticuri etc., S.C. REXIMACO S.R.L. efectuează aplicații poliuretanice care asigură o izolație eficientă împotriva infiltrărilor de apă.

Produse Avansate pentru Infiltrații

Compania dispune de o gamă variată de produse de impermeabilizare beton, printre care se numără produsele XYPEX, recunoscute pentru performanțele lor superioare în protejarea structurilor împotriva infiltrărilor de apă.

Produsele de impermeabilizare beton XYPEX sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect și asigură o protecție durabilă și eficientă împotriva apelor freatice sau contaminate chimic.

Pentru alegerea produsului potrivit și pentru consultanță specializată, clienții sunt încurajați să contacteze unul dintre inginerii specializați ai companiei, care le vor oferi cele mai bune soluții în funcție de cerințele și bugetul fiecărui proiect.

Contact și Informații Suplimentare

Pentru mai multe detalii și consultanță specializată în domeniul impermeabilizării betonului, vă puteți adresa S.C. REXIMACO S.R.L. la adresa:

Str. STOICA LUDESCU, Nr.40, București, România.

Pentru programări și informații, puteți suna la numărul de telefon: (+4021) 2225961 sau puteți trimite un email la adresa: office@reximaco.ro.

Pentru a vizualiza oferta completă și pentru mai multe detalii, puteți accesa website-ul companiei: reximaco.ro.

Echipa S.C. REXIMACO S.R.L. vă stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00, pentru a vă oferi soluții eficiente și profesionale pentru protejarea și întreținerea structurilor dumneavoastră împotriva infiltrărilor de apă.