În universul construcțiilor, unde durabilitatea și rezistența sunt imperativul principal, impermeabilizarea betonului se impune ca o tehnologie cheie pentru protejarea structurilor împotriva amenințărilor provocate de apă, umiditate și condiții meteorologice extreme. În acest context, S.C. REXIMACO S.R.L. se distinge ca un lider în furnizarea de soluții inovatoare și tehnologii avansate pentru impermeabilizarea betonului, contribuind la construirea unor baze solide pentru proiectele de astăzi și de mâine.

Despre S.C. REXIMACO S.R.L.

Fondată în 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. s-a afirmat de-a lungul anilor ca un nume de referință în industria impermeabilizărilor din România. Cu o experiență de peste trei decenii, compania și-a consolidat poziția prin oferirea de soluții personalizate, adaptate la nevoile specifice ale fiecărui proiect. Distribuitor unic pentru România al produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX încă din 1995, S.C. REXIMACO S.R.L. a fost precursorul introducerii în țară a unor tehnologii revoluționare în domeniu.

Servicii Specializate

1. Studii de Umiditate pentru Clădiri Vechi

S.C. REXIMACO S.R.L. se distinge prin efectuarea de studii detaliate pentru evaluarea umidității în clădirile vechi. Aceste analize specializate permit identificarea soluțiilor optime pentru restaurarea și protejarea structurilor, contribuind la conservarea patrimoniului arhitectural.

2. Lucrări de Impermeabilizare și Hidroizolare

Echipa de specialiști a S.C. REXIMACO S.R.L. oferă servicii complete de impermeabilizare și hidroizolare, aplicând tehnologii moderne și materiale de cea mai înaltă calitate. Indiferent de dimensiunea proiectului, compania garantează o soluție durabilă și eficientă.

3. Aditivarea Betonului

Utilizarea aditivilor pentru îmbunătățirea impermeabilizării betonului reprezintă o direcție în care S.C. REXIMACO S.R.L. excellează. Această abordare asigură o durată de viață mai lungă a betonului și o rezistență sporită la condițiile de mediu.

4. Etanșare Rosturi și Structuri Îngropate

Problemele legate de etanșare a rosturilor și a structurilor îngropate sunt abordate cu eficiență de către echipa de experți ai S.C. REXIMACO S.R.L. Prin tehnici avansate, se creează bariere solide împotriva infiltrațiilor.

5. Combaterea Igrasiei

S.C. REXIMACO S.R.L. oferă soluții specializate pentru prevenirea și remedierea igrasiei, o problemă frecventă în clădirile vechi sau în condiții climatice nefavorabile.

6. Aplicații Poliuretanice

Pentru impermeabilizarea teraselor, balconelor și a altor suprafețe expuse, S.C. REXIMACO S.R.L. utilizează tehnologii avansate de aplicare a poliuretanului, oferind soluții estetice și durabile.

Produse pentru Infiltrații – Alegerea Înțeleaptă

Alegerea produselor potrivite este esențială pentru o impermeabilizare eficientă. S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă variată de produse, împărțite în două categorii principale.

1. Produse de Hidroizolare Peliculare

Membranele bituminoase sau polimerice reprezintă soluții tradiționale, dar încă eficiente pentru impermeabilizarea betonului.

 • Avantaje:
  • Răspândite și ușor accesibile.
  • Flexibile în fața fisurilor.
 • Dezavantaje:
  • Evoluție tehnologică limitată.
  • Necesitatea protejării împotriva acțiunii directe a pământului.

2. Produse de Impermeabilizare Beton prin Cristalizare (XYPEX)

Produsele XYPEX reprezintă un avans semnificativ în tehnologia de impermeabilizare, bazându-se pe cristalizarea betonului.

 • Avantaje:
  • Mai ieftine și rezistente în timp.
  • Aplicare pe suport ud, fără necesitatea uscării prealabile.
  • Rezistență la fisuri și intervenție locală în cazul apariției infiltrațiilor.
 • Dezavantaje:
  • Percepție redusă inițială datorată noilor tehnologii.
  • Necesitatea respectării atente a regimului de vibrare a betonului.

Produse XYPEX pentru Impermeabilizarea Betonului

XYPEX se distinge prin eficacitatea sa în formarea de cristale dentritice în porii betonului, oferind o barieră impermeabilă de lungă durată. Studiile de specialitate confirmă durabilitatea tratamentelor cu produse XYPEX, depășind în multe cazuri soluțiile tradiționale.

Concluzie

Impermeabilizarea betonului este o componentă esențială în asigurarea durabilității oricărei construcții. Alegerea înteleaptă a soluției de impermeabilizare poate face diferența dintre o structură sănătoasă și una afectată de infiltrații și igrasie. S.C. REXIMACO S.R.L., prin experiența sa vastă și parteneriatele cu lideri mondiali precum XYPEX, oferă soluții complete și inovatoare pentru impermeabilizarea betonului. Astfel, contribuie la construirea unor structuri durabile și rezistente în timp.

Date de Contact:

S.C. REXIMACO S.R.L.

Adresa: Str. Constructorilor, Nr. 123, Sector 5, București, România

Telefon: (+4021) 2225961

Email: contact@reximaco.ro

Investiți astăzi în impermeabilizarea corectă a betonului pentru a asigura o construcție sigură și durabilă în viitor!