In cadrul domeniului constructiilor, asigurarea durabilitatii reprezinta un aspect fundamental. Una dintre provocarile majore consta in protejarea infrastructurilor subterane, cu un accent deosebit asupra subsolurilor, impotriva factorilor de mediu nefavorabili. In acest context, S.C. REXIMACO S.R.L. a devenit un nume notoriu in domeniul hidroizolarii si impermeabilizarii, marcandu-si prezenta in industrie inca din 1992.

Tehnologie Inovatoare pentru Protejarea Infrastructurilor Subterane

Firma este recunoscuta pentru utilizarea unei tehnologii proprii de ecranare si hidroizolare a infrastructurilor din beton armat. Un moment crucial in evolutia sa a fost anul 1995, cand a devenit distribuitor unic in Romania pentru produsele de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX. Aceasta colaborare a adus in prim-plan solutii avansate si durabile pentru protejarea betonului impotriva apelor freatice sau a substantelor chimice, inclusiv a produselor petroliere.

Abordare Holistica: Elementul de Constructie ca Sistem Chimic

Distinctia S.C. REXIMACO S.R.L. consta in abordarea sa holistica asupra constructiilor. In loc sa priveasca doar betonul sau zidaria ca elemente fizice, compania le considera componente ale unui sistem chimic susceptibil la influente externe. Prin studii aprofundate ale proceselor chimice din structura elementelor de constructie, au dezvoltat solutii care nu doar previn degradarea, ci si maresc semnificativ durata de viata a acestora.

Servicii Specializate in Hidroizolare Subsolurilor

Printre serviciile de varf oferite de S.C. REXIMACO S.R.L., hidroizolarea subsolurilor ocupa un loc crucial. Acestea includ studii de umiditate pentru cladiri vechi cu ziduri din caramida sau piatra, lucrari de impermeabilizare si hidroizolare a infrastructurilor din beton si caramida, aditivarea betonului pentru impermeabilizare, etansarea rosturilor de turnare si rosturilor de dilatatie, precum si solutii pentru combaterea igrasiei la ziduri diverse.

Portofoliu de Lucrari Remarcabile

Cu o experienta vasta, S.C. REXIMACO S.R.L. a contribuit la protejarea si consolidarea unor proiecte de amploare. Printre acestea se numara Ansamblul de blocuri locuinte „Residence 21”, Veranda Mall, Centrul Logistic „Renault”, sau Magazinul de Mobila IKEA. Implicarea in astfel de proiecte de prestigiu atesta increderea acordata de dezvoltatori si constructori.

Produse de Calitate Superioara pentru Rezultate Durabile

Folosind produse precum XYPEX, FREEZTEQ, HYDROBENT si HYPERSEAL EXPERT-150, firma nu face niciun compromis in privinta calitatii. Aceste produse sunt selectate pentru a oferi rezistenta sporita la infiltrarea apei si pentru a garanta o performanta durabila in timp.

Concluzie: Un Pilon al Durabilitatii in Constructii

Intr-o lume a constructiilor in continua evolutie, S.C. REXIMACO S.R.L. se remarca ca un pilon al durabilitatii. Cu o abordare inovatoare, servicii specializate si produse de inalta calitate, compania demonstreaza angajamentul sau fata de protejarea infrastructurilor impotriva factorilor de mediu. Pentru cei care cauta solutii de incredere in hidroizolarea subsolurilor, S.C. REXIMACO S.R.L. este, fara indoiala, o alegere sigura.

Date de Contact: