Introducere

S.C. REXIMACO S.R.L. este o companie cu o experiență de peste 30 de ani în implementarea tehnologiilor moderne de tratare a elementelor de construcție, cu un accent special pe hidroizolarea subsolurilor. Cu un capital integral românesc și o echipă dedicată de specialiști, S.C. REXIMACO S.R.L. este lider în domeniul impermeabilizării și hidroizolării împotriva apelor freatice sau contaminate chimic, inclusiv a produselor petroliere.

Importanta hidroizolarii subsolurilor

Hidroizolarea subsolurilor este o problemă crucială pentru proprietarii de clădiri, deoarece subsolurile sunt expuse la umezeală constantă și la presiune hidrostatică care poate cauza daune structurale și deteriorarea echipamentelor stocate acolo. Cu expertiza sa vastă, S.C. REXIMACO S.R.L. oferă soluții de hidroizolare de încredere pentru a proteja investiția în clădiri și pentru a asigura medii interioare sigure și uscate.

De ce să alegeți S.C. REXIMACO S.R.L. pentru hidroizolarea subsolului:

  1. Experiență vastă: Cu o experiență de peste trei decenii în industrie, S.C. REXIMACO S.R.L. a dezvoltat cunoștințe profunde și o expertiză solidă în domeniul hidroizolării subsolurilor.
  2. Produse de încredere: Firma este distribuitorul unic pentru România a produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX, o tehnologie de ultimă oră pentru protejarea structurilor împotriva infiltrării apei.
  3. Gama largă de servicii: S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă variată de servicii, inclusiv studii de umiditate, lucrări de impermeabilizare, aditivarea betonului, etanșarea rosturilor și a structurilor îngropate, combaterea igrasiei, precum și aplicații poliuretanice pentru terase și balcoane.
  4. Echipă specializată: Cu o echipă de specialiști în domeniu, inclusiv directori cu experiență în vânzări, tehnicieni, resurse umane și economie, firma oferă un serviciu complet și personalizat pentru toate nevoile de hidroizolare.
  5. Produse de înaltă calitate: Produsele utilizate de S.C. REXIMACO S.R.L., precum Xypex, sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și performanța excelentă în protejarea structurilor împotriva apei.

Datele de contact

Sediul este situat pe strada Stoica Ludescu nr. 40, firma are un program de lucru flexibil, Luni – Vineri, între orele 09:00 – 18:00.

Puteți intra în contact folosind numărul de telefon 0212225961 sau adresa de email office@reximaco.ro.

Protejați investiția în clădirile dvs. și asigurați un mediu sigur și uscat în subsoluri prin colaborarea cu S.C. REXIMACO S.R.L. Cu o reputație solidă și servicii de înaltă calitate, această companie vă poate ajuta să vă asigurați că subsolurile dvs. rămân uscate și protejate împotriva problemelor legate de umezeală. Cu expertiza și produsele lor de încredere, S.C. REXIMACO S.R.L. este partenerul de încredere pentru hidroizolarea subsolurilor.