Vezi lucrari

Despre Noi

S.C. REXIMACO S.R.L. s-a înfiinţat în anul 1992 cu capital integral românesc. Obiectul de activitate a fost încă de la început ecranarea şi hidroizolarea infrastructurilor din beton armat cu o tehnologie proprie aplicabilă, la acea vreme la lucrările hidrotehnice si miniere.

Ca urmare a diminuării investițiilor în aceste domenii de activitate, s-a luat decizia de a se lărgi domeniul de activitate prin implementarea tehnologiilor moderne de tratare a elementelor de constructie vechi sau noi în vederea impermeabilizării și hidroizolării împotriva apelor freatice sau contaminate chimic inclusiv a produselor petroliere.

Astfel societatea REXIMACO SRL a devenit în anul 1995, Distribuitorul unic pentru România a produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX, care a dus la implementarea tratamentelor chimice pe piața impermeabilizărilor infrastructurilor industriale şi a celor cu destinatie de locuit.
Prin promovarea produsului FREEZTEQ de combatere a igrasiei la imobile vechi, s-a adus un aport substanțial la restaurarea unor monumente istorice și de importanță arhitectonică care fac parte din patrimoniul istoric și cultural al României.

Faptul că aceste tehnologie nu presupune afectarea structurilor de rezistență și datorită procesului tehnologic minim invaziv a făcut ca popularitatea acestei soluții, să crească constant.
Fiind tehnologii care au la bază studierea proceselor chimice ce au loc în structura elementelor de construcție, s-au depus eforturi pentru instruirea personalului în domeniul chimiei materialelor de construcție, astfel încât prin prezentările făcute de personalul nostru am creat în rândul factorilor de decizie din construcții ( proiectanți, arhitecți și ingineri ), un mod de a privi elementul din beton sau zidărie ca un sistem chimic care poate fi influențat de factori externi și implicit soluția prin care acesta poate fi protejat împotriva degradării, mărindu-i considerabil durata de viață.

Firma noastră execută :

  • Studii de umiditate pentru clădiri vechi cu ziduri din cărămidă, piatră, etc.
  • Lucrări de impermeabilizare – hidroizolare infrastructuri din beton și cărămidă
  • Aditivarea betonului pentru impermeabilizare
  • Etanșare rosturi de turnare și rosturi de dilatație în sistem elastic
  • Etanșare structuri îngropate din beton supuse la presiune hidrostatică
  • Combaterea igrasiei la ziduri de cărămidă, piatra, paiantă, etc.
  • Aplicații poliuretanice pentru terase, balcoane, aticuri, etc.
pozah - reximaco

Cere o oferta