La Reximaco, suntem dedicați protejării infrastructurilor tale din beton armat de efectele devastatoare ale apei și igrasiei. Cu o experiență de peste trei decenii în industrie, am dezvoltat tehnologii și servicii avansate de impermeabilizare care vor transforma structurile tale în adevărate bariere împotriva umidității.

De ce să alegi serviciile noastre de impermeabilizare?

  1. Tehnologie de vârf: Folosim tehnologii proprii și produse inovatoare pentru a crea o barieră invulnerabilă împotriva apei și a igrasiei. Cu soluțiile noastre, vei proteja eficient structurile din beton armat de deteriorare.
  2. Expertiză vastă: Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în domeniul impermeabilizării și înțelege nevoile specifice ale fiecărui proiect. Fie că este vorba de infrastructuri comerciale, industriale sau rezidențiale, avem soluții personalizate pentru tine.
  3. Conservarea patrimoniului istoric: Suntem mândri de implicarea noastră în restaurarea monumentelor istorice și arhitectonice din România. Cu produsele noastre de top, am contribuit la conservarea moștenirii culturale a țării noastre.
  4. Diversitate de servicii: Oferta noastră include studii de umiditate, lucrări de impermeabilizare, aditivare a betonului, etanșare a rosturilor, combaterea igrasiei și aplicații poliuretanice pentru terase, balcoane și atice.
  5. Gama completă de produse: Reximaco furnizează trei categorii de produse, fiecare adaptată la cerințele tale specifice. Indiferent de tipul de impermeabilizare de care ai nevoie, avem soluția potrivită: procedeu Xypex, procedeu Freezteq și produse de etanșare a rosturilor.

Alege Reximaco pentru a-ți proteja investiția și a-ți prelungi durabilitatea structurilor din beton armat. Suntem aici pentru a-ți oferi soluții eficiente și durabile de impermeabilizare.

Contacteaza-ne!

Pentru mai multe informații sau pentru a începe un proiect de impermeabilizare, contactează-ne la numerele de telefon 40212226313 sau 0212225961 sau prin email la office@reximaco.ro. Vizitează și site-ul nostru web la reximaco.ro pentru a descoperi mai multe despre serviciile noastre și portofoliul nostru de proiecte reușite.

Alege Reximaco – partenerul tău de încredere în lupta împotriva apei și igrasiei!