Igrasia este o problemă des întâlnită în construcții, și de multe ori este o sursă de neplăceri și daune grave pentru proprietarii de clădiri. Cu toate acestea, există o soluție profesională și eficientă de tratare a igrasiei, și această soluție poartă numele S.C. REXIMACO S.R.L.

Despre S.C. REXIMACO S.R.L.

Fondată în 1992 cu capital integral românesc, S.C. REXIMACO S.R.L. are o experiență semnificativă în tratarea igrasiei și impermeabilizarea construcțiilor. Cu o abordare dedicată și tehnologii moderne de ultimă oră, firma este lider în domeniu și a servit numeroși clienți cu succes de-a lungul anilor.

Tratarea Igrasiei – O Necesitate

Igrasia poate să fie un pericol ascuns care afectează calitatea vieții și integritatea clădirii. Ea poate cauza dezvoltarea mucegaiului, degradarea structurii și deteriorarea bunurilor interioare. Cu toate acestea, nu este o problemă fără soluție. S.C. REXIMACO S.R.L. oferă servicii de tratare a igrasiei care pot face minuni pentru proprietățile dumneavoastră.

Servicii de Tratare a Igrasiei de la S.C. REXIMACO S.R.L.

Echipa noastră de specialiști calificați și experți în domeniu vă stă la dispoziție pentru a vă oferi soluții personalizate pentru tratarea igrasiei. Iată câteva dintre serviciile noastre cheie:

 1. Studii de Umiditate pentru Clădiri Vechi sau Noi: Utilizăm tehnologii avansate pentru a identifica sursa umidității și a dezvolta soluții eficiente.
 2. Lucrări de Impermeabilizare – Hidroizolare: Aplicăm tehnologii de vârf pentru a crea un strat impermeabil care protejează structura clădirii împotriva apei freatice sau contaminări chimice.
 3. Aditivarea Betonului pentru Impermeabilizare: Folosim aditivi specializați pentru a face betonul impermeabil, reducând riscul de igrasie.
 4. Etanșare Rosturi de Turnare și Rosturi de Dilatație: Asigurăm că rosturile sunt etanșate corespunzător, prevenind infiltrarea apei.
 5. Etanșare Structuri Îngropate Supuse la Presiune Hidrostatică: Protejăm structurile îngropate, cum ar fi subsolurile, de presiunea apei subterane.
 6. Combaterea Igrasiei la Ziduri din Cărămidă, Piatră, Paiantă: Soluții personalizate pentru fiecare tip de suprafață.
 7. Aplicații Poliuretanice pentru Terase, Balcoane, Aticuri: Folosim materiale de înaltă calitate pentru a crea o barieră impermeabilă durabilă.

Beneficiile Lucrărilor noastre

 • Protecție Durabilă: Lucrările noastre de tratare a igrasiei oferă protecție pe termen lung pentru clădirea dumneavoastră.
 • Reducerea Daunelor: Prevenim daunele cauzate de apă și igrasie.
 • Creșterea Valorii Proprietății: O clădire protejată își menține valoarea mai bine pe piață.
 • Calitate Profesională: S.C. REXIMACO S.R.L. are experiența și resursele necesare pentru a oferi servicii de înaltă calitate.

Contactați-ne!

Dacă vă confruntați cu problema igrasiei, nu ezitați să ne contactați. Cu echipa noastră de experți și tehnologii de ultimă oră, putem oferi soluții eficiente și durabile. Suntem disponibili de Luni până Vineri între orele 09:00 – 18:00.

S.C. REXIMACO S.R.L.

 • Adresă: Strada Stoica Ludescu, nr. 40
 • Număr de telefon: 0212225961
 • Adresă de email: office@reximaco.ro

Pentru un mediu mai sigur și o clădire mai durabilă, alegeți S.C. REXIMACO S.R.L. pentru tratarea igrasiei. Vă stăm la dispoziție cu soluții profesionale și eficiente.